Ubat Gout Paling Muajarab

Ubat Gout Paling Mujarab

daripada Al-Muslihin Herbs

Cuba Sekarang

Seksanya Penyakit Gout!

Ubat Resdung Paling Berkesan Al-Muslihin Herbs

Penyakit Gout boleh dikategorikan sebagai artritis (keradangan sendi). Ia biasanya diakibatkan oleh pengumpulan butir-butir asid urik yang membentuk kristal pada sendi di dalam tubuh badan pesakit, khususnya di bahagian ibu jari kaki. Pengumpulan asid tersebut boleh menyebabkan kesakitan, yang akan dialami secara berkala mahupun berterusan.

Oleh kerana butiran asid urik tersebut berkumpul, ia juga akan menyebabkan bahagian tubuh badan yang terlibat membengkak. Ianya akan menyukarkan pergerakan pesakit gout, bukan sahaja untuk melakukan aktiviti lasak, malah apabila melakukan aktiviti normal seperti berjalan.

Penyakit ini dilaporkan dihidap oleh 1% ke 2% rakyat Malaysia daripada pelbagai peringkat umur. Bukan sahaja di Malaysia, penyakit ini juga semakin kerap dilaporkan sejak beberapa dekad yang lalu. Adalah dianggarkan bahawa peningkatan faktor risiko seperti sindrom metabolisme badan dan perubahan tabiat pemakanan telah menyumbang kepada peningkatan tersebut.

Penyakit yang biasa dikenali sebagai “penyakit orang kaya” ini lebih berpotensi menyerang golongan lelaki dewasa.

Tanda-Tanda Anda Menghidap Gout

Pesakit gout biasanya akan mengalami simptom-simptom berikut:

  • kesakitan pada bahagian sendi, terutamanya apabila bahagian tersebut digerakkan;
  • bahagian sendi membengkak;
  • bahagian sendi terasa panas;
  • kekejangan; dan
  • demam.

Statistik perubatan antarabangsa menunjukkan bahawa majoriti serangan pertama penyakit gout biasanya akan melibatkan bahagian ibu jari kaki. Bagaimanapun, penyakit itu juga boleh merebak dan seterusnya menjejaskan bahagian sendi-sendi yang lain, seperti bahagian tumit, buku lali, lutut, pergelangan tangan, jari-jemari kaki mahupun tangan, siku, malahan tulang belakang.

Sekiranya dibiarkan, penyakit gout juga akan menyebabkan kulit bahagian terlibat gugur kerana bengkak yang berterusan, dan mungkin juga menyebabkan jangkitan kulat sekiranya bahagian yang terjejas adalah lembap.

Adakah anda menderita daripada simptom-simptom gout ini? Rawatlah dengan segera!

Rawat Penyakit Anda Dengan Ubat Gout Paling Mujarab

daripada Al-Muslihin Herbs

Maklumat Produk

Ubat gout daripada Al-Muslihin Herbs dihasilkan menggunakan ramuan herba asli dengan adunan resepi tradisional turun-temurun. Kini, herba ini mula dikomersialkan dengan tujuan untuk membantu meningkatkan taraf hidup mereka yang menderita daripada penyakit gout.

Ramuan Produk

Ubat gout kami diperbuat daripada akar-akar kayu yang telah dikisar halus dan diadun dengan teliti untuk membantu mempercepatkan herba meresap ke dalam sistem tubuh badan dan seterusnya membantu memulihkan anda. Bahan yang kami gunakan adalah 100% diperbuat daripada akar kayu asli, bersih, dan halal.

In Sha Allah, dengan kadar pengambilan yang betul, ubat gout Al-Muslihin Herbs akan dapat membantu melegakan anda daripada kesakitan dan bengkak-bengkak yang menyebabkan kesukaran pergerakan.

Kaedah Pemakanan

Anda cuma perlu memakan 2 biji sehari (1 pagi & 1 malam).

Dos boleh ditingkatkan kepada maksimum 4 biji sehari (2 biji sekali makan) sekiranya anda mengalami kesakitan & bengkak teruk.

Apabila ubat mula menunjukkan kesan, kurangkan kepada 1 biji sehari.

Harga

RM90.00 / botol

Kandungan

20 biji / botol

Kos Penghantaran

RM8.00

Testimoni

Ramai yang telah mencuba ubat gout Al-Muslihin Herbs. Apa kata mereka?

Saya menghidap penyakit gout sejak berumur 15 tahun. Menurut doktor, penyakit gout saya disebabkan oleh keturunan.

Saya menghadapi kesukaran dan selalu merasa sakit pada bahagian kaki terutamanya jika hari sebelumnya saya ada makan seafood. Ini memang menyedihkan kerana saya sangat gemarkan seafood.

Selama ini, saya cuma menahan sakit supaya dapat menikmati makanan yang disukai. Dah bermacam-macam jenis ubat yang dicuba,  tapi tak ada yang betul-betul berkesan.

Hanya sejak baru-baru ini apabila saya mula mencuba ubat gout Al-Muslihin Herbs setelah direkemen oleh seorang rakan, penyakit gout saya semakin dapat dikawal. Kini, saya sentiasa standby ubat ini apabila sakit gout menyerang lagi.

Irwan Hashim

25 Tahun

Sebagai seorang Safety Officer di kilang, tugas saya memerlukan saya untuk sering bergerak untuk melakukan safety inspection. Namun begitu, gout dihadapi ini telah membuatkan pergerakan saya terbatas.

Usahkan nak berjalan keliling kilang, hendak berjalan daripada tempat parking kereta ke ofis pun cukup seksa. Ada hari-hari yang mana penyakit gout saya menjadi teruk sehinggakan saya tidak mampu bangun dari katil kerana kaki telah membengkak.

Hanya setelah mengambil ubat tradisional Al-Muslihin Herbs, kesakitan gout saya tidak lagi seperti dahulu. Kini, selain mengawal pemakanan, ubat gout ini saya ambil secara berkala. Hasilnya, saya dapat kembali melakukan pergerakan seperti biasa.

Che Azmi Che Khalid

42 Tahun

Jangan Biarkan Penyakit Gout Anda Berpanjangan!

Anda tidak perlu menderita dan terpaksa menahan kesakitan setiap kali diserang penyakit ini.

Dapatkan penawar gout anda sekarang.

Tempah melalui Whatsapp

Produk-Produk Lain Daripada

Al-Muslihin Herbs:

Herba Buasir

Herba Resdung