Ubat Resdung Paling Mujarab

daripada Al-Muslihin Herbs

Cuba Sekarang

Seksanya Penyakit Resdung!

Ubat Resdung Paling Berkesan Al-Muslihin Herbs

Resdung terletak pada bahagian di antara tulang muka mengelilingi hidung yang terbahagi kepada empat bahagian, iaitu frontal, sphenoidal, ethmoid dan maxillary.

Penyakit resdung biasanya berpunca daripada jangkitan kuman, bakteria ataupun kulat yang akan menyebabkan bahagian sinus tersebut menjadi bengkak. Bengkak ini pula akan menyebabkan aliran mukus daripada sinus ke dalam hidung dan kerongkong terhalang. Akhirnya, aliran yang terhalang ini akan menyebabkan tekanan dan keradangan di dalam rongga sinus yang terjejas.

Rongga sinus yang tersumbat dan menghadapi keradangan mempunyai potensi tinggi untuk dijangkiti kuman. Di dalam sesetengah kes, ia juga boleh menyebabkan nanah. Sekiranya persakit tidak mendapatkan rawatan resdung dengan segera, nanah di dalam sinus boleh merebak ke bahagian lain, seperti mata yang boleh menyebabkan kebutaan ataupun ke bahagian otak.

Tanda-Tanda Anda Mengalami Masalah Resdung

Simptom-simptom utama yang dialami seseorang yang menghidap penyakit ini adalah demam, sakit tekak, pening kepala, saluran hidung tersumbat, sentiasa berasa penat dan lesu, deria rasa dan bau tidak berfungsi dengan baik, alahan ,bersin, hidung terasa gatal dan lain-lain di dalam keadaan tertentu, dan terdapat lendir di dalam hidung dan tekak yang biasanya berwarna kuning pekat atau kehijau-hijauan.

Selain itu, jangkitan kuman pada kawasan sinus yang berlainan pula akan menyebabkan kesakitan di kawasan tertentu, iaitu:

  • Jangkitan pada maxillary sinus– Kesakitan di bahagian pipi dan bahagian atas gigi.
  • Jangkitan pada frontal sinus– Kesakitan di bahagian dahi dan atas kening mata.
  • Jangkitan pada sphenoid sinus– Kesakitan di bahagian belakang mata dan atas kepala.
  • jangkitan pada ethmoid sinus– Kesakitan di sekitar dan belakang mata.

Adakah anda menghadapi simptom-simptom resdung ini? Rawatlah dengan segera!

Inginkan rawatan pantas? Dapatkan Herba Resdung

daripada Al-Muslihin Herbs!

Maklumat Produk

Ubat resdung kami sebenarnya dihasilkan menggunakan resepi turun temurun yang telah wujud sejak lama dahulu. Kini, ia dikomersialkan dengan hasrat untuk membantu meningkatkan taraf hidup anda kerana dapat menjalani kehidupan bebas penyakit.

Ramuan Ubat

Ubat resdung kami diperbuat daripada akar-akar kayu dengan kulit kayu manis sebagai bahan utama dan dicampurkan dengan beberapa jenis herba-herba lain untuk menjadikannya ramuan ubat yang amat mujarab. Bahan-bahan yang kami gunakan adalah 100% asli, bersih, dan halal.

Dengan mengambil produk kami, In Sha Allah, ia akan dapat membantu melegakan anda daripada masalah-masalah yang disebabkan oleh resdung, seperti keradangan, bersin & sakit kepala.

Kaedah Pemakanan

Anda cuma perlu makan 2 biji sehari (1 pagi & 1 malam). Apabila ubat mula menunjukkan kesan, kurangkan dos kepada 1 biji sehari sahaja.

*Untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat, anda boleh membuka kapsul ubat dan melarutkannya ke dalam segelas air untuk diminum.

Larangan

Ibu mengandung tidak digalakkan menggunakan herba ini kerana kesannya yang kuat dan berkemungkinan terdapat kesan sampingan.

Kandungan

20 biji / botol

Harga

RM40.00 / botol

Kos Penghantaran

RM8.00

Testimoni

Ramai yang telah mencuba ubat resdung Al-Muslihin Herbs. Apa kata mereka?

Saya seorang penghidap penyakit asma sejak berumur 4 tahun, dan hanya mula mendapati bahawa saya juga menghidap penyakit resdung pada umur 15 tahun.

Pelbagai jenis ubatan telah pun saya cuba, termasuklah ubat tradisional seperti menitik minyak burung belatuk di dalam hidung dan melilin muka, namun tidak ada yang membuahkan hasil.

Ketika saya hampir putus asa, seorang sahabat telah mengesyorkan saya mencuba ubat resdung Al-Muslihin Herbs. Setakat ini, produk Al-Muslihin Herbs adalah yang terbaik pernah saya cuba kerana ia mudah untuk diambil dan juga sangat berkesan.

Aliff Mazli

25 Tahun

Dulu saya selalu mempunyai masalah bersin setiap pagi selepas bangun tidur. Sememangnya adalah sangat tidak menyenangkan untuk saya lebih-lebih lagi apabila perlu sering membersihkan hidung setelah mandi dan bersiap untuk keluar rumah kerana terdapat hingusan kerana saya alah dengan suasana sejuk di waktu pagi.

Kadang-kadang, teman-teman serumah saya juga mengatakan mereka kurang selesa dengan bunyi bersin yang kuat dan kerap, tetapi saya tidak mampu berbuat apa-apa.

Tetapi, setelah mendapatkan rawatan resdung dengan mengambil herba keluaran Al-Muslihin Herbs, penyakit saya semakin berkurangan dan telahpun dapat dikawal dalam tempoh masa yang singkat.

Farah Fareeda

27 Tahun

Jangan Biarkan Penyakit Resdung Anda Melarat!

Tidakkah anda mahu bangun pada besok pagi tanpa masalah bersin dan sakit kepala kerana resdung?

Tempah melalui Whatsapp

Produk-Produk Lain Daripada

Al-Muslihin Herbs:

Herba Gout

Herba Buasir